Takaisin Boosti Uusimaa-Nyland -hankkeen ja Etelämanujen TiistaiPirtelöt ja keilausta

Boosti Uusimaa-Nyland -hankkeen ja Etelämanujen TiistaiPirtelöt ja keilausta

Tapahtuman alkamisajankohta

pvm. 06.06.2023

klo 17:30

Sijainti

Bowling Corner & Billiard, Ojakkalantie 2, 01900 Nurmijärvi

Tapahtuman kuvaus

Etelämanujen ja Boosti Uusimaa-Nyland hankkeen PerjantaiPirtelöt (tällä kertaa TiistaiPirtelöt) järjestetään 6.6.2023 klo 17.30 Bowling Cornerissa, Nurmijärvellä. Ohjelmassa keilailua sekä rentoa oleilua ja pirtelöitä hyvässä seurassa. Pirtelöt ovat omakustanteiset, mutta keilaamaan pääsee mukaan maksutta ilmoittautumalla.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.6. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä linkistä.

PerjantaiPirtelöt on maaseutunuorten matalan kynnyksen tapaamiskonsepti. Ohra- tai marjapirtelölle kokoonnutaan n. kerran kuussa perjantaisin (tai muina päivinä) uusmaalaisiin ja hämäläisiin ravintoloihin. 

Tapahtumassa verkostoidutaan maaseutuhenkisiin nuoriin, nautiskellaan yhdessä Suomen kesästä tutustutaan maakunnan eri terasseihin. Pirtelöt kustantaa jokainen osallistuja omakustantaisesti. Nappaa kaveri kyytiin ja tuu mukaan MaNujen toimintaan! Tapahtuma on avoin kaikille, tuleville ja nykyisille nuorille maatalousyrittäjille ja muille nuorille maataloudesta kiinnostuneille. Tervetuloa!Lisätietoja: manujen asianainen Mirka Niemelä 050 512 3728, mirka.niemelä@mtk.fi