MTK-Nurmijärvi

Nurmijärven Maataloustuottajain Yhdistys on ensimmäinen Uudellamaalla perustettu tuottajayhdistys ja koko maan toiseksi vanhin tuottajayhdistys. 

Yhdistys toimii Nurmijärven ja Hyvinkään alueella. Jäseniä on noin 550.

MTK Nurmijärvi on paikallisten maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien etua ajava yhdistys. Henkilöjäseneksi voivat toki liittyä myös henkilöt, jotka eivät omista peltoa, metsää tai maaseutuyritystä.

Yhdistys ajaa jäsentensä etuja ja huolehtii ajankohtaisten asioiden tiedottamisesta ja järjestää koulutuksia sekä erilaisia taphtumia, retkiä ja virkistystoimintaa.

Pidetään yhdessä maaseutu elävänä.

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Olli Lukkarinen

040 741 8715

olli80.lukkarinen(at)gmail.com

Sihteeri

Heli Rissanen

050 348 6104

heli.rissanen(at)wippies.com

Jäsensihteeri

Outi Rauta

050 362 1644

outi.rauta(at)hotmail.com

Johtokunta
null Haaviston mökin vuokraus 2020

Ajankohtaista

Haaviston mökin vuokraus 2020

8.6.2020

Haaviston mökki on taas vuokrattavissa. Koronavirusepidemian vuoksi olemme laatineet muutamia ohjeita vuokraukseen. Tulethan mökille vain terveenä. Jos sairastutut korona-virukseen mökillä tai kaksi viikoa vuokrauksen jälkeeen, pyydämme ilmoittamaan siitä vuokraemännälle. Pidä huoli käsihygieniasta. Loppusiivous on tehtävä erityisen huolellisesti.

Tervetuloa nauttimaan kesästä ja Haaviston upeasta mökistä!

Yhdityksemme mökkiä Haavistoa vuokrataaan ympäri vuoden. Haavisto on hirsirakenteinen huvila, johon mahtuu 50 henkeä. Yöpymismahdollisuus on muutamalle hengelle. Haavisto sopii erinomaisesti pienempien perhejuhlien viettopaikaksi. Haavistossa on rantasauna ja kylmä ulkorakennus "alamökki", jossa mahdollisuus yöpyä kesäaikaan. Mökki sijaitsee Kiljavalla Vihtilammin rannalla.

Haaviston vuokrauksesta vastaa Marketta Raekannas puh. 040 706 3296. Vuokrahinnat ovat 120€/vrk jäseniltä ja 300€/vrk muilta. Pelkkää alamökkiä vuokrataan vain jäsenille hintaan 60€/vrk.