null Hae mukaan eteläisten liittojen maaseutunuorten valiokunnan toimintaan!

Ajankohtaista

Hae mukaan eteläisten liittojen maaseutunuorten valiokunnan toimintaan!

3.2.2020

Oletko uusimaalainen maa- ja metsätaloudesta sekä vaikuttamistoiminnasta kiinnostunut nuori (alle 35 vuotias)? Haluatko vaikuttaa maaseudun asioihin, viedä eteenpäin ajankohtaisia asioita järjestössä ja verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa? Oletko avoin ja yhteistyökykyinen? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihin nuorten valiokunnassa.

MTK-Uusimaan, MTK Hämeen ja SLC Nylundin yhteinen eteläisten liittojen nuorten valiokunta etsii uusia jäseniä mukaan toimintaansa. Nuorten valiokunta koostuu uusimaalaisista ja hämäläisistä nuorista, jotka haluavat osallistua MTK:n toimintaan. Maaseutunuorten valiokunnan keskeisiä tavoitteita ovat yhteistyön lisääminen, tehdyn työn läpinäkyvyys jäsenille ja hyvän yhteishengen luominen järjestössä.
Valiokunta kokoontuu kolme tai neljä kertaa vuodessa sekä osallistuu erilaisten tempausten ja vaikuttamistilaisuuksien järjestämiseen. Paikka valiokunnassa on kerralla vuoden ja toiminnassa pääsee jatkamaan halutessaan seuraavalle kaudelle. Valiokunnan kokouksista maksetaan valiokuntalaisille kokouspalkkio ja matkakorvaukset.

Heräsikö kiinnostuksesi ja tunnistit itsesi tästä kuvauksesta? Lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit mukaan valiokuntatoimintaan. Lähetä avoin hakemus osoitteeseen mirka.niemela@mtk.fi 24.2.2020 mennessä.


Lisätietoja toiminnasta Mirka Niemelältä, mirka.niemela@mtk.fi tai puh. 050 512 3728.

Materiaaleja

29.4.2020 Manujen keskiviikkokahvit

Erika Mäkinen, Maanomistajien arviointikeskus, Maatalousyrittäjien juridiset ongelmat esitys

23.4.2020 Tuki-infot

Uudenmaan maaseutuhallinto, materiaalit

Uudenmaan ELY, Kotieläin 2020, Tietoa ja neuvoja valvonnasta esitys