Takaisin Etelämanujen perjantaiPirtelöt Strömforsin ruukissa

Etelämanujen perjantaiPirtelöt Strömforsin ruukissa

28.6.2023 klo 18:00

Seuraavat Etelämanujen KeskiviikkoPirtelöt järjestetään keskiviikkona 28.6. klo 18.00 alkaen Strömforsin ruukissa. Pääsemme tutustumaan ruukkiin opastetulla kierroksella, jonka jälkeen siirrymme pirtelöille Ravintola MyllyynOpastetulle kierrokselle on ilmoittautuminen, pirtelöille voi saapua ilman ilmoittautumista. Meille on varattu pöytä Myllystä klo 19 eteenpäin.
Pirtelöt ovat omakustanteiset, mutta opastetulle kierrokselle pääsee osallistumaan maksutta ilmoittautumalla. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.6. tällä lomakkeella.
Olemme paikalla ainakin klo 20 saakka. (Ja varmaan sen jälkeenkin 😊)
Tervetuloa mukaan!

PerjantaiPirtelöt on maaseutunuorten matalan kynnyksen tapaamiskonsepti. Ohra- tai marjapirtelölle kokoonnutaan n. kerran kuussa perjantaisin (tai muina päivinä) uusmaalaisiin ja hämäläisiin ravintoloihin. 
Tapahtumassa verkostoidutaan maaseutuhenkisiin nuoriin, nautiskellaan yhdessä Suomen kesästä tutustutaan maakunnan eri terasseihin. Pirtelöt kustantaa jokainen osallistuja omakustantaisesti.

Nappaa kaveri kyytiin ja tuu mukaan MaNujen toimintaan! Tapahtuma on avoin kaikille, tuleville ja nykyisille nuorille maatalousyrittäjille ja muille nuorille maataloudesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Lisätietoja: manujen asianainen Mirka Niemelä 050 512 3728, mirka.niemelä@mtk.fi