MegaBoosti

MegaBoosti on MTK-Uusimaan ja SLC Nylandin yhteinen hanke, jossa pyritään vaikuttamaan omistajanvaihdosprosessin aloittamiseen ajoissa ja kulkemaan omistajanvaihdokseen valmistautuvien osapuolien rinnalla läpi prosessin tarjoamalla tietoa ja vertaistukea. Hankkeessa huomioidaan myös omistajanvaihdokseen liittyvät pehmeämmät arvot teknisen toteutuksen rinnalla ja mietitään itsensä johtamista, stressin- sekä ajanhallinnan taitoja sekä vuorovaikutusta jatkajan, luopujan ja mahdollisten muiden perheenjäsenten kanssa. Hanke kasvattaa uusien yrittäjien osaamista ja tuo esille uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja parantaa yrittäjien mahdollisuuksia yritystoimintansa kehittämiseen. Hankkeen toiminnan avulla halutaan parantaa maatalousyrittäjien henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja kasvattaa heidän verkostojansa. Hanke edistää omistajanvaihdosten toteutumista, niiden onnistumista sekä parantaa maatalouden julkikuvaa ja pyrkii lisäämään alan kiinnostavuutta sekä tekee maatalousyrittäjyyden pr-työtä lisäämällä yhteistyötä alan oppilaitosten ja opinto-ohjaajien kanssa. 

Hanke jatkaa toimintaa edellisen Boosti Uusimaa-Nyland -hankkeen jalanjäljissä. 

Tule rohkeasti mukaan hankkeen tapahtumiin yksi tai kaverin kanssa. Tiedossa tiukkaa asiaa ja rentoa menoa sekä mukavaa porukkaa.

Hankkeen tilaisuudet ovat avoimia kaikille.

Hankkeen yhteistyötahoina toimivat MTK-Häme ja MTK-Kaakkois-Suomi, joiden alueilla on käynnissä samankaltaiset hankkeet. 

Hankkeen toteutusaika: 2024-2026

 

Voit vaikuttaa hankkeeseen ja sen sisältöön vastaamalla kyselyyn tästä

Seuraa hankkeen Facebook sivuja täältä
Seuraa hankkeen Instagram tiliä täältä.
Liity hankkeen sähköpostilistalle täältä. Lähetämme hankkeen tapahtumista tieto uutiskirjeissä.

 

MegaBoosti on 90% EU:n maaseuturahaston rahoittama koulutushanke.

Ole rohkeasti yhteydessä!

Hankevastaavat:​
MTK-Uusimaa
Mirka Niemelä
050 512 3728
mirka.niemela@mtk.fi


SLC Nyland 

Alexandra Wasström
044 023 4036
alexandra.wasstrom@slc.fi

Maria Munck-Pihlgren
040 503 7188
maria.munck-pihlgren@slc.fi

 

MegaBoosti somessa:

 Facebook

 Instagram

Tilaa hankkeen uutiskirje