null Eteläpohjanmaalaista yrittäjyyttä etsimässä - ekskursio

Artikkeli – Hanke

Eteläpohjanmaalaista yrittäjyyttä etsimässä - ekskursio

20.9.2017

Omiin yrityssuunnitelmiin kannattaa ehdottomasti lähteä hakemaan rohkaisua Etelä-Pohjanmaalta. Siellä ei kuljeta leuka rinnassa kohti seuraavaa pettymystä vaan hyödynnetään rahoitusmahdollisuudet ja pistetään firmat pystyyn periksi antamattomalla asenteella. Eiköhän mennä pikkubussilla paikan päälle ja kuulemaan yritystarinat yrittäjien ittensä kertomina.

BOOSTI-hanke järjestää ekskursion johon nopeimmilla on mahdollisuus osallistua.

Bussi Pohjanmaalle starttaa perjantaina 20.10. klo 15 Helsingistä ja kurvailee Hämeenlinnan kautta kohti E-P:tä. Perjantai-iltaa vietämme Peräseinäjoelle E-P:n MaNujen kanssa saunan merkeissä ja yövymme Ilomäen maatilamatkailun majoituksessa.
Lauantai 21.10 on varsinainen reissupäivä. Tutustumme päivän aikana mm. LaidunHerefordin, Valkoisen Puun ja Toni Harjun Koneurakoinnin yritystarinoihin. Bussin nokka kääntyy kohti kotia, niin että klo 21 maissa olemme Helsingissä/pääkaupunkiseudulla.
Matkan hinta on 30 euroa /hlö (sisältäen matkat ja majoituksen, aamupalan ja perjantai-illan saunan). Lisäksi matkalla on lauantaina omakustanteinen lounas (12,90 euroa) Valkoisessa Puussa.

Ilmoittaudu mukaan:
https://link.webropolsurveys.com/EP/2427E71C475E3774

Tapahtuma Facebookissa


Materiaaleja

29.4.2020 Manujen keskiviikkokahvit

Erika Mäkinen, Maanomistajien arviointikeskus, Maatalousyrittäjien juridiset ongelmat esitys

23.4.2020 Tuki-infot

Uudenmaan maaseutuhallinto, materiaalit

Uudenmaan ELY, Kotieläin 2020, Tietoa ja neuvoja valvonnasta esitys