Takaisin MTK-Uusimaa esittää Eerikki Viljasta jatkamaan MTK:n valtuuskunnan puheenjohtajana

Tiedote

MTK-Uusimaa esittää Eerikki Viljasta jatkamaan MTK:n valtuuskunnan puheenjohtajana

11.04.2023

MTK-Uusimaan johtokunta esittää Eerikki Viljasta Vihdistä jatkamaan MTK:n valtuuskunnan puheenjohtajana.

Eerikki Viljanen on toiminut MTK:n valtuuskunnan puheenjohtajana vuodesta 2018 alkaen. Valtuuskunnan jäsenenä Eerikki toimi ensimmäisen kerran vuonna 2010 ja on ollut sittemmin jäsenenä vuodesta 2016 lähtien.

Eerikki Viljanen on vihtiläinen naudanlihan tuottaja. Sukupolvenvaihdos saatiin valmiiksi vuonna 2012, jolloin tilan päätuotantosuuntana oli maidontuotanto. Pari vuotta sitten tilalla siirryttiin maidontuotannosta naudanlihan tuotantoon. Eerikki Viljanen on myös metsänhoitoyhdistys Länsi-Uudenmaan jäsen ja tyytyväinen asiakas.

MTK:n järjestötyössä Eerikki on toiminut valtuuskunnan luottamustoimien lisäksi niin paikallisyhdistyksen MTK-Vihdin ja sittemmin MTK-Vihti-Karkkilan johtokunnassa ja yhdistyksen puheenjohtajana, MTK-Uusimaan johtokunnassa ja johtokunnan puheenjohtajana, MTK:n keskusliiton nuorten valiokunnassa, valiokunnan puheenjohtajana ja MTK:n johtokunnassa nuorten edustajana.

MTK:n keskusliiton valtuuskuntaan kuuluu 55 MTK-liittojen valitsemaa edustajaa ja 20 edustajaa metsänhoitoyhdistyksistä sekä neljä yhteisöjäsentä. Valtuuskunnan puheenjohtajiston vaali on 12.4.2023 pidettävässä kokouksessa. Valtuuskunnan puheenjohtajan lisäksi kokouksessa valitaan kaksi varapuheenjohtajaa.

 

Lisätietoja: MTK-Uusimaa ry:n puheenjohtaja Aleksis Kyrö, MTK-Uusimaa, apkyro@gmail.com, p. 050 587 9146

Valtuuskunnan jäsen ja puheenjohtaja Eerikki Viljanen, eerikki.viljanen@mtk.fi, p. 050 525 2727