Takaisin MTK-Uusimaa hakee kesäharjoittelijaa

Ajankohtaista

MTK-Uusimaa hakee kesäharjoittelijaa

22.01.2024

MTK-Uusimaa hakee kesäharjoittelijaa kesäksi 2024.

Tehtävässäsi pureudut jäsenistömme edunvalvontaan ja teet yhteistyötä monipuolisen sidosryhmäverkostomme ja jäsenyhdistystemme kanssa. MTK-Uusimaan toimisto sijaitsee Helsingin ytimessä Simonkadulla.

Kesäharjoittelijana osallistut mm. MTK-Uusimaan (Uusmaalainen-lehti) lehden toimittamiseen, paikallisyhdistysten (11 yhdistystä) järjestämiin tilaisuuksiin sekä MTK-Uusimaan tilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen. Edellä mainittujen lisäksi työtehtäviisi kuuluu muut MTK-Uusimaan toimiston osoittamat työtehtävät.

Kesäharjoittelijalta toivomme aitoa innostusta järjestötyöhön, maatalouden ja maaseudun elinkeinojen tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme yhteistyökykyisyyttä, sosiaalisuutta ja etenkin oma-aloitteellisuutta.

Kesäharjoittelijana osallistut erilaisiin tilaisuuksiin Uudellamaalla ja tämän vuoksi sinulla tulee olla auto käytettävissä.

Tarjoamme näköalapaikan alueelliseen edunvalvontaan ja järjestötyöhön, ja mahdollisuuden verkostoitua MTK-Uusimaan sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työ alkaa touko-kesäkuussa 2024 sopimuksen mukaan ja kestää noin 3 kuukautta.

Jätä hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 7.2.2024 osoitteeseen uusimaa@mtk.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Matti Perälä p. 0400 316 115