Takaisin Varaudu vakavaan sairastumiseen ajoissa

Ajankohtaista

Varaudu vakavaan sairastumiseen ajoissa

27.03.2024

Suomalaiset ovat huolissaan vakavasta sairastumisesta. Vakava sairastuminen tulee potilaalle kalliiksi, vaikka hoitoa saisikin julkisella. Moni hakeekin turvaa vakuutuksesta.

Vakavan sairauden turva voi auttaa varautumaan myös kansansairauksiin, kuten suomalaisille yleisiin sydän- ja verisuonisairauksiin. Tutkimusten mukaan jopa yli puolella miljoonalla 50–74-vuotiaalla suomalaisella on kohonnut riski saada vakava sepelvaltimotautikohtaus tai aivohalvaus.

Henkilövakuuttamisen keinoin voidaan varautua jo etukäteen terveyshuolien mahdollisiin taloudellisiin vaikutuksiin. Vakuutuksen avulla voi varmistaa hyvän terveydenhoidon kaikissa tilanteissa. LähiTapiolassa omistaja-asiakkaan riskikartoituksessa selvitetään yksilöllisesti, mitkä tilanteet ovat sellaisia, joissa apu olisi tarpeen ja mihin tilanteisiin halutaan turvaverkkoa. Kun yksilöllisten tarpeiden ja elämäntilanteen perusteella on tehty valistuneet päätökset siitä mitä turvataan, se antaa samalla vapauden keskittyä normaaliin elämään ja arkeen hyvillä mielin.